Чек дис аут
Search

5 модни трендови за 2020

Оваа статија ни е потребна на сите, за кога повторно ќе почнеме да излегуваме надвор и да носиме вистинска облека :) 

1. Нагласени околуградници

Можеби ви звучи премногу храбро, но ова е моден тренд кој набрзо ќе заживее низ сите бутици.

2. „Ројални“ ракави

Овие ракави направија малечко појавување во 2019, но во 2020 ќе бидат многу попопуларни.

3. Облека со врвци

Панталони, сукњи, палтенца и сѐ останато со врвци е новиот белег на 2020.

4. Прозирни материјали

Иако и овие материјали звучат малку храбро, одлично ќе одговараат на летните горештини.

5. Максималистички шари

Ова лето ќе шетаме во долги, храбро обоени, шарени фустани.
Коментари

[fbcomments]