5 нешта од кои мажот ќе се откаже за вистинската жена

Стабилниот маж на својата сакана ќе и даде љубов, почит и поддршка, но исто така ќе се откаже од некои навики или нешта кои може да му попречат во врската.

Секако тој од тоа ништо нема да изгуби, напротив…

За вистинската дама секој маж ќе се откаже од :

1. Своето его…егото на мажот е најизразено во 20-те и токму таму треба и да остане.

Со текот на годините доаѓа и свеста за тоа дека не е совршен и дека има уште многу работи кои треба да ги научи и токму тогаш му е потребна вистинска жена која ќе му го насочи вниманието на некои важни работи.

2.  Потребата секогаш да биде во право…расправиите и малите кавги не се нешто невообичаено.
Во тие ситуации важно е паровите да бидат флексибилни и подготвени за компромис. Ако едната половина не е подготвена да го сослуша мислењето на другиот партнер, тоа веројатно ќе прерасне во голем проблем.
Коментари

[fbcomments]