Категории

5 одвратни нешта кои жените си ги откриваат меѓусебно

Ако некој помислил дека жените зборуваат само за шминка, за нивниот љубовен живот или за шопинг, тоа едноставно не е точно.

Имено, најдобрите пријателки зборуваат за најодвратните работи кои во никој случај не се кажуваат, но тоа е реалниот живот и нема многу разубавување на кое и да е социјално милје во кое припаѓате.

На пример, ова се пет популарни теми, и ако ви е непријатно, што да ви кажеме

1. Мозолчиња, брчки, чуден осип, чиреви
„Ух, имам толку големо, грд мозолче точно на брадата и едноставно не можам да го исцедам“, е само една од многуте реченици што една жена може да и ги каже на својата најдобра пријателка. Што се однесува до иритациите на кожата, можеме да кажеме дека кожата е навистина чудесен орган. Овде се случуваат и создаваат секакви чуда, а жените споделуваат сè со своите пријателки и го анализираат. Едноставно затоа што е забавно и пријатели, ние немаме никакви меѓусебни инхибиции.

2. Пуштање на ветрови
Се разбира, кој не. Жените исто така зборуваат за нивните, хм, издувни гасови. Кој не знае за смрдливи ветрови или надуен стомак по премногу брокула или грав? Навистина, жените споделуваат сè и се консултираат со својта пријателка, на пример, кога станува збор за тоа што да прават ако таа е во кревет со момче и одеднаш треба да дозволи да „дувне ветер“.

3. Голема потреба
И кога станува збор за пуштање на ветровите – да, жените исто така разменуваат прилично детални информации за голема итна состојба. Без разлика дали станува збор за фреквенција, големина, конзистентност или запек – сите детали за цревата се споделени со BFF.

4. Испуштање
Без разлика дали станува збор за менструација, интерменструално крварење или кој било друг исцедок што може да се најде во гаќичките, разговараме за сè со нашата најдобра пријателка и анализираме што точно излегува од нас. На крајот на краиштата, ние исто така сакаме да знаеме што се случува со туѓото тело.

5. Секс и приврзаности
Со својата најдобра пријателка, жените зборуваат за својот сексуален живот до најситните детали. Не станува збор само за гушкање или романтични мигови во двајца. Не девојките навистина зборуваат за сè, за влакната на неговото тело, за тоа како е граден, какви звуци прави, каков вкус има или каде му оди јазикот. Списокот е долг.

Прегледи:
94
Објавено на:
05.03.2021