5 романи кои веруваат дека и после загубата доаѓа среќа

Морате да ги прочитате!

Кога ќе ја загубиме саканата личност, било да се работи за партнер, родител, член од поширокото семејство или пријателите, во нашиот живот се создава голема празнина со која на почеток тешко се носиме.
Независно од тоа дали смртта настанала како последица од тешка болест или несреќа која се случила ненадејно, животот ни се променува од корен.
Овие книги претставуваат вистински животни лекции за тоа дека во животот секогаш постои надеж и светло утре, што и да се случи времето е најдобар лек и секогаш постои светлина на крајот на тунелот.
Ова се книгите кои ќе ви помогнат во тоа:

1.„Клуб П.С. Те сакам“ – Сесилија Ахерн

2.„Љубовни писма од Монмартр“ – Николас Бареу

3.„Секоја отсвирена нота“ – Лиса Генова

4.„Како да се запре времето“ – Мет Хеиг

5.„Да се поправат живите“ – Мејлис де Керангал
Коментари

[fbcomments]