Категории

5 тотално неодоливи нешта за мажите кои жените ги прават

Обично како главни женски заводнички адути се наведуваат шминката, чипканата долна облека и слични нешта, а машката логика е таква што на памет им паѓаат некои сосема обични, секојдневни нешта на нивните девојки и жени.

ОБЛЕКУВАЊЕ НА НЕГОВАТА КОШУЛА
Кога ќе ја види девојката во својата кошула, мажот го преплавува чувство на задоволство речиси еднакво како тоа кога тој ја прегрнува својата драга.

ГРИЦКАЊЕ НА УСНИТЕ
Само мажите знаат зошто но овој несвесен женски потег ги асоцира на љубовниот чин и се подготвени тогаш за жената да направат што ќе посака.

ОБЛЕКУВАЊЕ ФАРМЕРКИ
Особено кога се работи за оние тесни во кои жената едвај се вовлекува, тој кришум го упива секое движиње и ја доживува таа игра како намерна за него.

ПОМИНУВАЊЕ СО ПРСТИТЕ НИЗ КОСАТА
Се знае дека женската коса е омилената играчка на мажите. Кога жената си игра со неа, провлекувајќи ги своите прсти низ прамените или едноставно замавнува со косата, тоа мажите ги остава без здив.

ЧЕКОРЕЊЕ
Женското чекорење полно со самодоверба уште и ако вклучува нишање на колковите, а обично е така, е сериозен предизвик за машките очи и може да ги заведе и одведе каде ќе посака.