Категории

5 употреби на пластичните шишиња

Пиете вода од пластично шише, завршувате со истата и го фрлате шишето. Стоп тука! Размислете повторно. Зошто да го фрлите, ако постојат многу можности за истото да го употребите по втор пат, но во поинаква форма?

https://www.youtube.com/watch?v=qLzje-MUHB8