Категории

5 видови тетоважи за љубителите на архитектурата

Кога се работи архитектонски дизајн, нема простор за грешки. Исклучително е важна прецизноста, од мостови до висококатници, стари катедрали и историски обележја, ова се интересни тетоважи кои ќе ги инспирираат сите љубители на арххитектурата. 

Геометриски дизајни

Катедрали

Мостови

Пирамиди

Обележја