Категории

6 неверојатни работи кои го возбудуваат секој маж

Доколку мислите дека мажите ги возбудуваат само сексуални работи и делови од телото – не сте во право. Како и жените, и мажите ја поврзуваат сексуалната возбуда со несексуални предмети, појави и слично.

Некои од долунаведените работи можеби ви изгледаат апсурдно, но сепак голема група мажи тестирани го потврдија тоа.

 

Парфем

Чувството за мирис игра важна улога во сексуалната возбуда. Многу често, и мажите и жените се врзуваат за одреден парфем на некоја личност и се возбудуваат веднаш штом ќе го намирисаат.

Песна

Некои песни се буквално двигатели на сексот, па зошто да не ги поврзете со возбуда кога не потсетуваат на добра забава?

Црвена боја

Веќе е познато дека црвената е боја на страста и љубовта, но и непосредно средство за возбудување на партнерот. Затоа, ако барате секси долна облека, не заборавајте да изберете со црвена боја.

Чиста и миризлива постела

Колку и да е, ова е релаксирачка работа, толку е и примамливо да се игра под чаршафите.

 

Неговата кошула на вас

Едноставно е секси за мажот да ја гледа неговата кошулата облечена на вашето голо тело. Ова ќе го натера веднаш да ви ја соблече.

Страв

Колку и да звучи чудно, голем број мажи ги возбудуваат непознати ситуации во кои истовремено доживуваат страв и повеќе адреналин.

Прегледи:
198
Објавено на:
29.08.2019