Категории

6 показатели дека некој е добар за Вас.

Тие ќе направат сé за да се тука за Вас

Тие Ви даваат доволно од нивното време и внимание и се тука за да Ви помогнат со сите Ваши проблеми.

Тие се емоционално созреани и достапни за Вас

Тие знаат како да ги искмуницираат нивните чуства и не се плашат да Ви се отворат со нивнте тајни и проблеми.

Нивните зборови се рефлексија на нивните акции

Тие го прават она што кажале дека ќе го направат, барем побеќето од времето.

Тие ги разбираат и ги почитуваат Вашите граници

Тие Ве разбираат и комуницираат со Вас во однос на несогласувања. Тие ги почитуваат Вашите и нивните граници и Ви даваат време.

Тие го почитуваат Вашиот поглем на работите

Тие разбираат дека не сите луѓе размислуватт на истиот начин. Тие се во ред со тоа да не согласуваат со некој, но сепак да го почитуваат нивното мислење.

Тие Ве мотивираат за да се подобрите

Тие ве поддржуваат во вашата кариера и во оние работи кои Ви се важни. Најважно од се, тие вепоттикнуваат за да станете најдобрата верзија од себе.

Прегледи:
74
Категории:
Секојдневие
Објавено на:
16.09.2022