Категории

6 знаци дека тој изгубил интерес но не знае како да ви го каже тоа

Разговорот на темата „што се случува со нас“ некои луѓе толку ги плаши што го избегнуваат на сите можни начини. Во меѓувреме, жената чувствува дека нешто се променило. Ова се јасни знаци дека вашата интуиција не ве лаже.

Нешто одвнатре ви го кажува тоа
Женската интуиција никогаш не лаже. Внатрешната анксиозност не доаѓа туку така. Не можете изненадно да се разбудите со чувството „нешто не е во ред“. Значи, постојат предуслови.

Престана да планира состаноци
Ако мажот сака да комуницира со вас, ќе пронајде време дури и за време на итниот состанок. Ако постојано е премногу зафатен и немате поим кога ќе го видите повторно, тоа е лош знак.

Ретко ви пишува и ви се јавува
Доволно е да се оправдува со обврските, гужвата, насобраните проблеми или расипаниот телефон. Вистина е дека луѓето секогаш пронаоѓаат време за оној кој им е важен. Само се обидува да се дистанцира и одложи одлучен разговор.

Повеќе не се шегува со вас
Веќе се е јасно, вашата врска има тажен крај. Со тоа што нема расположение за хумор и зафркавање. Наместо тоа, тој размислува како внимателно „да поднесе оставка“.

Не е љубоморен
Ако мажот сака врска, важна му е вашата верност. Не му смета да вечерате со бившиот партнер? Извлечете заклучоци. Едноставно не го интересирате повеќе. Не прашува ништо, не зборува ништо за себеси и пристојно одговара на пораките но штедливо? Значи само го чека вистинскиот миг да ви каже дека не сака повеќе да биде со вас или се надева дека вие ќе се повлечете и ќе помине без објаснување.