7 фази на скршено срце (ВИДЕО)

Скршено срце е метафора за интензивен емоционален, а понекогаш и физички стрес или болка која ја чувствуваме кога ќе изгубиме некоја личност. Справувањето со овие емоции не е лесно, а ова се 7 вообичаени фази на скршено срце.
Коментари

коментари