7 новогодишни beauty предлози

Пред само неколку дена до прославата на новата година продолжуваме со нови beauty предлози за дамите кои сеуште не се одлучиле како ќе изгледа нивната шминка и фризура. Во празничната понуда неизбежни се црвените усни, сјајот, „зачадените“ очи со златна боја и изгледот како снежна принцеза. Одберете го вашиот омилен изглед од познатите дами и фасцинирајте ги сите на новогодишната забава.
Коментари

[fbcomments]