Категории

7 „Ted Talks“ говори кои треба да ги ислушате

  • „Спиењето е твојата супер моќ“ од Мат Валкер

  • „Мозочните процеси на еден професионален прокрастинатор“ од Тим Урбан

  • „Како Вашиот говор на телото може Ве го оформи Вашиот карактер“ од Ејми Кадди

  • „Како добрите лидери инспирираат акција“ од Симон Синек

  • „Како издржив 17 минути под вода“ од Давид Блејн

  • „Како да го направите стресот Ваш пријател“ од Кели Мекгонигал

  • „Изнендувачките навики на луѓето со оригинални идеи“ од Адам Грант

Прегледи:
51
Категории:
Занимливости
Објавено на:
22.09.2022