Категории

7 волшебни фотографии од убавините на Трансилванија (ФОТО)

Брам Стокер ја промовира Трансилванија на одличен начин – прикажувајќи ја нејзината природна убавина. Сигурно сите сте слушнале за Дракула! Иако оваа објава не е поврзана со Дракула, сепак ќе го цитираме: “Уште еднаш… добредојдовте во мојата куќа. Дојдете слободно. Одете си безбедно и оставете нешто од среќата што ја носите “.

Ковасна е епско место со прекрасни пејзажи, а контрастот помеѓу нив погледнете го на следните фотографии.

Прегледи:
113
Објавено на:
24.01.2019