Категории

7 животни одлуки кои ги научивме од Кери Бредшо

Иако честопати беше ирационална, Кери Бредшоу не научи неколку важни животни поуки.

Иако нејзиниот живот честопати изгледаше многу неуверливо, додека купуваше чевли Маноло Блахник со плата за новинар и живееше во огромен стан во средината на Менхетен, Кери Бредшоу знаеше за што зборува.

За време на се уште популарната серија ,,Сексот и градот”, научивме како да се однесуваме пред еден дечко, преку незаборавната Сара Џесика Паркер, но научивме и како да имаме љубов и забава за себе си.

1.Кога работите ќе тргнат наопаку, не треба да очајуваме, туку да ги искористиме на најдобар можен начин.

2. Понекогаш треба да си угодиме, без да имаме грижа на совест.

3.Времето што го поминуваме самите со себе, е премногу драгоцено.

4. Секогаш бидете доследни на себе си.

5. Не оправудајте се за вашите животни одлуки.

6. Се е до перцепцијата и односот кон самиот себе.

 

Прегледи:
48
Објавено на:
30.03.2018