8 одлични филмови за божиќните празници

Зимата е период од годината создаден за славење, украсување и гледање забавни празнични филмови. Ова е листата на филмови кои треба да ги погледнете оваа година.

8. “A Very Murray Christmas”

7. “El Camino Christmas”

6. “Christmas Inheritance”

5. “A Christmas Prince: The Royal Wedding” 

4. “The Holiday Calendar” 

3. “The Christmas Chronicles”

2. “A Christmas Prince” 

1. “The Princess Switch”
Коментари

[fbcomments]