Категории

80-годишна баба си го оствари сонот да направи пирсинг на носот

(ВИДЕО) Баба во инвалидска количка конечно си ја оствари желбата од својата младост да има пирсинг на носот. Таа вели дека сонувала за ова 30 години.

Студент од Канада, Грејсон Хофман одлучи да и ги разубави доцнежните години на својата баба така што и исполни една желба.
Баба му неодамна му открила дека е љубоморна на денешните девојки кои имат пирсинг и тетоважи на телото што не постоело во нејзиното време.

Затоа Грејсон ја одвел својата баба која е во инвалидска количка да си го оствари својот сон.

„Ова нешто го посакував во последните 30 години. Многу сум среќна!“ – изјави „кул“ бабата.

Прегледи:
403
Објавено на:
17.12.2020