9 годишната Céline го замолчи жирито на Америка има талент со „My heart will go on“

Додека Сајмон превртуваше очи на 9 годишната Céline и опсесијата на нејзините родители со  Céline Dion, не очекуваше дека за брзо време ќе биде замолчен и изненаден!

Ја испеа легендарната My Heart Wil Go On, која не се осудуваат да ја испеат и искусни пејачи. Таа го направи тоа и ги изненади сите!
Коментари

[fbcomments]