9 начини како да го врзете шалот: Со овие идеи секоја модна комбинација изгледа совршено! (ВИДЕО)

Комбинирањето на различни начини на носење од шалот може да направу вистински украс. Тој може да биде многу повеќе од зимска заштита од студот. 

Освен што може да биде во различни бои, од различни материјали, големина, должина, начинот на кој го врзувате може исто така да го поправи изгледот на вашата јакна или капут и да ви даде дополнителна топлина.
Коментари

[fbcomments]