Категории

Не постои поцврсто пријателство од тоа помеѓу кучињата и малите деца

Како индивидуа, човекот психолошки се развива во најголем дел уште во неговите најрани години. Од тука произлегува фактот дека најесенцијалниот и најнежниот дел од неговиот живот се токму првите почетоци.

Досега сте слушнале многу приказни за кучињата и за тоа како тие се најдобрите домашни миленици. Токму тоа и го потврдуваме со уште една порака, а тоа е дека кучињата се најдобрите пријатели што еден човек може да посака.

Прегледи:
691
Објавено на:
30.11.2016