Ако ги забележувате овие знаци, вие сте на погрешен пат во животот: Како универзумот нè предупредува на негативна енергија

Како Универзумот нè предупредува на негативност – ако ги забележите овие знаци, време е за брза промена!

Многу луѓе веруваат дека понекогаш едноставно не им оди. Но, ако повеќе се фокусираат на интуицијата и внимателно размислат за она што го прават, тие ќе сфатат дека сè што им се случува е резултат на нивната сопствена креација. Еве со кои знаци универзумот покажува дека ви треба „пренасочување“.

Нашата свест е преплавена со иритација од материјалниот свет, затоа често забораваме да мислиме на себеси како духовни суштества и на нашиот духовен пат. Исто така се случува да ги игнорираме знаците што универзумот ни ги испраќа.

Во принцип, знаците за предупредување од универзумот секогаш се случуваат во форма на несакани околности и настани. Овие знаци се силни индикации дека има негативна енергија околу нас и дека нешто треба веднаш да се промени.

Вашите мисли, чувства и постапки се единствениот начин да ја промените вашата негативна енергија. Сите ваши постапки, мисли и чувства треба да бидат со висока вибрациона фреквенција, а потребна е и трпеливост и насочување кон целта. Ова не е така лесно бидејќи нашите души се „заглавени“ на Земјата во материјална, физичка димензија која што ни го отежнува управувањето со нашата сопствена енергија и неговите фреквенции.

 

Еве 10 најчести знаци што универзумот ни ги испраќа кога акумулираме и апсорбираме негативна енергија:

  • удар на палецот од ногата
  • метеж во сообраќајот
  • повреди
  • неочекувани трошоци или сметки
  • чувството дека нешто не е во ред
  • кавги со најблиските
  • болест
  • главоболка
  • загуба или оштетување на предмети
  • непријатни мириси, звуци или вкусови

Ако забележите нешто од ова, тоа значи дека треба да ја прилагодите фреквенцијата и да го насочите вниманието кон подобрување на самите себе и зголемување на нивото на сопствената енергија.
Коментари

[fbcomments]