Ако го видите ова на часовникот, веднаш помислете си желба: Секој ден во ова време небото се отвора

Секој ден пресметајте кога е златна минута и за тие 60 секунди, замислете си искрена желба!

Секој ден имате шанса да си замислите желба што директно ќе стигне до Универзумот, но треба внимателно да го одредите времето.

Има златна минута секој ден и се верува дека се што ќе замислите за тие 60 секунди ќе се оствари наскоро.

Според верувањето во златната минута, се подобрени духовните сили, се отвора просторот за комуникација со Универзумот и тој ги слуша нашите молитви и тајни желби.

Во овој период, законот за привлечност е најефикасен, затоа размислете внимателно пред да замислите желба.

Златната минута се пресметува на многу специфичен начин, односно според тековниот датум и месец. Денот на датумот ги претставува часовите, а редниот број на месецот се минутите. Овој случај се разликува само за периодот од месецот од 25 до 31.

На пример, на 16 јануари, златната минута е во 16:01 часот попладне и во 04:01 часот наутро, а на 19 март златната минута е во 19:03 часот и 07:03 часот наутро.

Златните минути за периодот од 25 до 31 година во месецот се сметаат според обратниот принцип, така што денот во месецот претставува минути, а редоследниот број на месецот е часови. На пример, за 25 јануари златна минута е во 01:25 и 13:25 часот, додека за 30 април златната минута е во 04:30 или 16:30 часот попладне.

 

Во златната минута имате право на само една желба, но треба да ја замислите со отворено срце и таа треба да биде искрена и прецизно дефинирана.

 

Секој ден имате шанса да ги визуелизирате вашите соништа и да ја испратите до Универзумот вистинската порака на вашето срце и вашите добри желби ќе се остварат една по друга.
Коментари

[fbcomments]