Категории

Ако сакаш да го промениш светот оди дома и сакај го семејството!

Патување од 1000 милји започнува со еден чекор!

Ако сакаш да го промениш светот, почни од себе! Основа на сите вредности во светот е домот. Таму започнува се. Таму се учи за љубов, однесување, за прегратка, разбирање, охрабрување, помагање, за бон тон, за воспитување, креирање, создавање….

Љубовта е основа на се. Темел на општеството. Темел за децата. Темел на бракот. Темел на среќата.

Сакај го семејството, бидејќи семејството вреди повеќе од се!

 

 

 

Преземено од: semesinapovo.mk

 

Прегледи:
368
Објавено на:
05.02.2020