Ако сакате да се смеете секој ден, потребен ви е миленик (ВИДЕО)

Милениците во домот, кучиња или мачиња, како и други, ни внесуваат ведрина во домот. 

Уште поинтересни се кога си играат, кога прават глупости и грешки. Затоа, ако сакате да се смеете секој ден, дефинитивно чувајте некое животно во домот.
Коментари

[fbcomments]