Категории

Ако сте љубители на Game of Thrones, овој производ е за вас

Hodor држач за врата

Предупредување: ако сеуште не сте започнале со гледање на новата сезона на Game of Thrones, овој пост не е за вас!

Обожавателите на серијата од George RR Martin можеби немаат сопствен  Varg – носечки гигант да им ја придржува вратата, но можат да го имаат следното најдобро нешто-вистински Hodor држач за врата.

Најновата епизода на Game of Thrones  не остави сите расплакани, откако омилениот лик херојски загина одбивајќи ги White Walkers. За да се одбележи неговиот храбар подвиг, на интернет се појавија  повеќео држачи за врата инспирирани од Hodor.

Еден има на Etsy. Еден на Kickstarter. Останатите,  во меѓувреме или си направија свои, или користеа Hodor фигури.

Значи,  ако Вие случајно,  сакате обичен држач за врата, можеби ќе посакате да ја посетите ИКЕА Австралија, кои го направија овој брилијантен маркетинг потег.

Прегледи:
33
Ознаки:
· ·
Објавено на:
21.06.2016