Категории

Ако во вашата куќа ја имате оваа билка, повеќе нема да бидите пајаци, мушички…

Никој  не сака мравките да им се шетаат по ивиците од ѕидовите во домовите, но  и за тоа има решение. Ако во својата куќа ја имате оваа била , повеќе нема да ги видите инсектите. Дали знаете дека малите иснекти воопшто не го поднесуваат мирисот на нане. Одлична идеја – засадете нане во вашиот дом.

Нането има силна арома, таа вас ќе ве заштити, не само од пајаци и од различни бубачки, туку и од мушички.

Прегледи:
39
Објавено на:
11.06.2016