Категории

Актерите од ,,FRIENDS” – од слатки дечиња до славни ѕвезди (ФОТО)

Во 1994 година, Ен-Би-Си се обидуваше да најде емисија што може да привлече рејтинг сличен на мега-хитот на мрежата “Seinfeld”. Двајца писатели приредија претстава што ја видоа како „На здравје“ во кафуле. Претставата помина низ неколку измени на насловот, а онаа што беше најблиску до реално користење беше „Пријатели како нас“. Некој конечно предложи само да се користи „Пријатели“ и се покажа како вистинскиот наслов за шоуто.

Авторот Саул Аустерлиц ги потенцираше аспектите на создавањето на шоуто, од персоналот во просторијата на писателите до обидот да открие кој најдобро одговара да ги игра шесте главни ликови во „Пријатели на генерацијата: Внатрешен поглед на шоуто што ја дефинираше ерата на телевизијата“. Двајца од актерите што сакаа да ги ангажираат беа посветени на други претстави, а Дејвид Швимер, актерот што го гледаа како го игра Рос од самиот почеток, не беше заинтересиран. Единствената позната ангажирана актерка беше Кортни Кокс, која беше на аудиција за Рејчел, но сакаше да ја игра Моника.

Од првата сезона па до сега поминати се 26 години и светот сеуште е опседнат со оваа популарна комична серија. Актерите останаа запаметени по ликовите што ги играа, но колку тие се променија и колку би ги препознале во нивните рани години.

Дали ќе ги препознаете од оваа фотографија. Преслатки мали дечиња кои препраснаа во големи славни ѕвезди.

Направете споредба.

 

Прегледи:
326
Објавено на:
21.03.2021