Категории

АЛАРМ ЗА МАКЕДОНСКА МУЗИКА! – Македонија сака, Македонија може и Македонија има музика за тридневен стадионски фестивал!  

Од 31.07 до 02.08 на стадионот Билјанини Извори во Охрид за прв пат во историјата на независна  Македонија големиот национален празник Илинден ќе го прославиме со повеќе од 100 македонски  музички артисти.


АЛАРМ фест со цел да ги исполни желбите на сите возрасти и вкусови, за оваа година го направи следниот избор на артисти:


31.07 – 
Галоски, Слаткаристика, ЛД Пистолеро & Гоце Саф feat. Ронин, Donplaya & Bon Praskiza & Prince$$ Donatsu и Пајак!

01.08 – Ареа, Суперхикс, Бени и Нон Стоп, ДНК и Ris Flower!

02.08 фестивалот, празнично ќе биде затворен со настап на нашите легенди  ЛЕБ и СОЛ!

Влезниците ќе бидат пуштени во продажба на 07.07 среда преку продажната мрежа на

КУПИ КАРТИ ЗА СЕ како и онлајн на www.kupikartizase.com

Еднодневна влезница

Партер – 500,оо ден.

Трибина – 800,оо ден.

ВИП – 1000,оо ден.

Тридневна БЛОК влезница

Партер – 1 200,оо ден.

Трибина – 2 000,оо ден.

ВИП – 2 500,оо ден

НАВИВАЈ ЗА МАКЕДОНСКА МУЗИКА!!!

Прегледи:
363
Категории:
Настани · Скопје
Објавено на:
07.07.2021