Категории

Алберта Ферети за пролет/лето 2020: Удобноста и женственоста на прво место!

Во модната линија на креаторката Алберта Ферети која ја претстави на модната недела во Милано, доминираат впечатливи бои и дезени, женствени кроеви, но пред сѐ, на прво место е удобноста.

Новата колекција на Алберта Ферети дефинитивно е создадена за уживање во облеката, но и во најновите трендови. Погледнете ги некои од најубавите модели од најновата колекција на популарната дизајнерка!