Алиша Викандер ужива во летните пејсажи на новата кампања на Louis Vuitton

Француската модна куќа Louis Vuitton ја претстави кампањата за новата Cruise колекција за 2018 во која главната улога ја има нивната амбасадорка и муза – актерката Алиша Викандер.

Кампањата е во авантуристички и слободен дух каде Алиша низ сончеви пејсажи на море ги промовира новите модели на ташни, бикини и летна гардероба.
Коментари

[fbcomments]