Категории

Американски фризер им помага на жените да ја прифатат нивната природна сива коса

Секојдневно се грижиме за тоа како да ги покриеме нашите физички знаци на стареење посебно кога станува збор за нашата коса. Американскиот фризер, Џек Мартин размислува поинаку. Тој ги охрабрува жените да не ја прекриваат нивната природна коса туку уште повеќе да ја истакнат нејзината моќ и убавина.

Погледнете како тоа може толку совршено да изгледа:

Прегледи:
100
Објавено на:
29.01.2023