Категории

Ангела Меркел позираше со папагали, еден дури и ја гризна

Канцеларката во заминувањево посета на паркот за птици Марлоу во Австралија, имаше необично но комично доживување..

Германската канцеларка Ангела Меркел, која наскоро ќе се пензионира, го посети паркот за птици Марлоу во Австралија и позираше со група шарени папагали. Една од птиците не можеше да одолее и гризе една од најмоќните жени во светот.

Камерите на фоторепортерот успеаја да го снимат моментот кога насмевката на канцеларката на нејзиното лице беше заменета со болна гримаса.

Поучена од ова непријатно искуство, Ангела Меркел не сакаше да им пријде на поголемите птици, а кога и беше понудено да го погали бувот, таа учтиво одби.

Прегледи:
48
Објавено на:
27.09.2021