Ангелска музика за чистење на потиснатата негативна енергија: Оваа релаксирачка мелодија ја зголемува интуицијата и ви носи мирни соништа

Ангелска музика за релаксација и мирен сон – еве која мелодија ја чисти потиснатата негативна енергија!

Оваа релаксирачка музика на фрекфенција од 852Hz е особено поврзана со принципот на Светлина.

Оваа фреквенција може да се користи комуникација со повисоко битие и поврзување со интуицијата и внатрешната јачина.

Исто така, се користи за чистење на потиснатата негативна енергија, ослободување од страв, прекумерно размислување и загриженост. Ја подига свеста и воспоставува духовен поредок, но ги смирува и телото и умот.

Опуштете се после напорниот ден, ослободете се од грижите и уживајте во заслужениот одмор…
Коментари

[fbcomments]