Категории

Анимиран филм кој ќе ве натера повеќе да ги цените моментите со вашите родители

Ако имате доволно среќа вашите родители да се се уште живи тогаш ценете го секој момент со нив и трудете се секој слободен миг да го поминувате со нив бидејќи еден ден нема да бидат повеќе тука. Погледнете го овој краток анимиран филм од 8 минути кој ќе ве натера да ги почитувате повеќе вашите родители и моментите кои ги поминувате со нив.

 

Прегледи:
353
Објавено на:
19.08.2022