Антивереничките прстени се новиот хит: Прочитајте кое е нивното значење!

Американскиот бренд Fred and Far смислил антиверенички прстени кои се наменети за изразување на љубов и почитување кон самата себе.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by By Melody Godfred (@fredandfar) on


„На почетокот на 2015. година постигнав сѐ она за што сонував: одлична кариера, маж, деца и дом. Наспроти сето тоа бев несреќна, изгубена и неповрзана самата со себе поради недостатокот на љубов и внимание кон себе. Поради тоа ми беше потребен некој впечатлив и преубав дневен потсетник на тоа колку треба да се почитувам себеси и да се ценам. Затоа ги создадов овие прстени“, изјавила сопственичката на брендот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by By Melody Godfred (@fredandfar) on


Прстените, секако, се наменети за сите жени, а доаѓаат во различни облици, циркони и бои.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by By Melody Godfred (@fredandfar) on
Коментари

[fbcomments]