Апарати за домаќинство трансформирани со колоритни дезени од Долче и Габана

Во соработка со Dolce & Gabbana апаратите на Smeg добиваат ново лице.

Зарем не ни здодеаа на сите класичните метални бои, на сите ни е потребна поголема колоритност во животот? Свесни за тоа, тие направил нешто извонредно. Нивните апарати добија нов изглед со колоритните дезени на дизајнерското дуо.

Специјалната линија насловена Sicily Is My Love содржи фрижидери и мали апарати за во кујната пршарани со мотиви од медитеранот.

Безвременскиот дизајн кој потекнува од 1950-тите години се уште е присутен во италијанското секојдневие, а со причина е омилена кај многумина.
Коментари

[fbcomments]