Категории

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Дејан поради тумор е на лекување во Турција, а семејната куќа им изгоре до темел

Додека Дејан кој боледува од тумор на THYMUS жлездата е на лекување во Турција, во семејната куќа на улицата „Црногорска“ во Ѓорче Петров избувна пожар. Куќата изгоре речиси до темел. На семејството итно им е потребна финансиска и материјална помош. Да бидеме хумани, ве повикуваме да помогнеме.

143 122 Телеком
143 468 А1

Прегледи:
124
Објавено на:
04.02.2020