Апел за помош на Јован Илиевски

Двегодишниот Јован Илиевски од Битола има глауком на двете очи, висок притисок кој често варира, поради што мора да оди на чести контрoли во Бугарија, а можна е и дополнителна операција.

Да му помогнеме со донација од 100 мкд на телефонските броеви за донации:

  • за корисници на Телеком 070/143-193
  • за корисници на ВИП 143-474

Трансакциска сметка за донации 200002854481848 – Стопанска банка АД Скопје.

Да му помогнеме на двегодишниот Јован да има среќно и безгрижно детство.

Извор: http://www.donacii.mk/
Коментари

коментари