Категории

Apple ги воведува новите функции

Apple ги воведе новите функции за итна сателитска комуникација.

Оваа функција моментално е достапна за корисниците на iPhone 14 во Нов Зеланд и Австралија.

Овие корисници ќе можат да ги контактираат службите за итни случаи на места каде што нема мобилна или Wi-Fi конекција.

Прегледи:
47
Објавено на:
15.05.2023