Астролозите го пресметаа најдобриот ден за венчавка во 2020 година

Побрзајте, наскоро доаѓа!

Познати астролози тврдат дека целата 2020 година „ е особено добро време за градење долгорочни врски“, со тоа што февруари е најдобриот месец за венчавки.

 

Бројот 20 е број на ангели, што значи добар почеток. Во нумерологијата, број два симболизира упорна и силна жена која, иако понизно се поклонува, има невидена решителност и енергија. За астролозите, бројот два се однесува на куќата на Бик со која управува Венера – божица на љубовта и убавината, која наметнува трпеливост и посветеност и можност за да се создаде неверојатно силно семејство. Покрај дигиталната симболика на 20/02/20, астролозите ја објаснуваат улогата на планетата за среќен брак.

Астролозите потенцираат дека целата 2020 година е поволна за брак. Ова се должи на фактот дека во 2020 година Сатурн се движи од сопствениот знак на Јарец (во кој е од 2017 година), до идеалистичкиот и прогресивен знак Водолија, придружувајќи му се на Јупитер. Таквата комбинација не се случила од 1960 година – време на љубов, еднаквост, слобода и слобода на љубовта! Ерата на Водолијата ќе биде вратена во 2020 година, што ќе донесе сочувство и толеранција. Благодарение на ваквиот распоред на планетите, паровите кои оваа година ќе се одлучат за брак, можат да постигнат ретко кармичко единство. Значи, ако не сте пронашле сродна душа, време е да размислите! Кладете се на 02/20/2020.
Коментари

[fbcomments]