АВАЛОН ПРОДУКЦИЈА СО ПРИЗНАНИЕ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЕКОНОМИЈА НА Р.МАКЕДОНИЈА, ЗА ГОЛЕМ ПРИДОНЕС СО СВОЈАТА РАБОТА ВО ОБЛАСТА НА ТУРИЗМОТ!

По повод Светскиот ден на туризмот- 27-ми септември, Авалон Продукција доби признание за фестивалот OHRID CALLING како Најуспешна туристичка манифестација во 2018 година!

Според Министерството за економија, Авалон Продукција дава голем придонес во развојот на туризмот во Република Македонија.

Авалон Продукција се заблагодарува на ова признание и ветува уште поголемо и поуспешно издание на OHRID CALLING за 2019-та година, како и многу други убави проекти кои живот значат за оваа држава.
Коментари

коментари