Авторот на најголемите балкански музички хитови се бори со најлошата болест

Неодамна, регионот беше шокиран од веста дека авторот на најголемите музички хитови од целиот регион, Марина Туцаковиќ, е сериозно болна.

На 5-ти февруари лекарите на српскиот Институт за онкологија и радиологија ја оперираа од малигнен тумор на левата града, а Марина сега одлучи да продолжи со третманот надвор од Србија.

,,Одам во Германија три, четири дена за автоимуна терапија. Јас сум оптимист кога станува збор за овој вид третман. Се надевам дека ќе има добри резултати. Се обидувам да бидам весела и не мислам премногу за сè. Имам голема помош од мојот сопруга, син и пријателелите, кои се постојано со мене “, изјавила Марина.
Коментари

[fbcomments]