Категории

Азија сликана од височините: Неверојатни фотографии кои го одземаат здивот!

Неверојатните пејзажи на Азија се дело на Косуке Курата, талентиран Тајвански фотограф и пилот на дрон, кој живее во Токио, Јапонија. Косуке се фокусира на природната убавина како и на урбаната фотографија. Тој сподели неверојатни пејзажи создадени со помош на дрон од Бангкок, Хонг Конг, Куала Лумпур, Токио, Ханои и Сингапур.