Категории

Баба авантурист – 80 годишна старица скокна со падобран од авион за својот јубилеен роденден

(ВИДЕО) Ана Маскел го прослави својот 80-ти роденден со скок од авион со падобран.

Оваа баба не можела да замисли по возбудлива прослава за својот 80-ти роденден. Ана е позната по тоа што ги одбележува своите јубилејнни родендени на авантуристички начин. За својот 55-ти роденден таа се качила во воздушен балон а за својот 75-ти таа отпатува во Куба.

Сакајќи да ја одбележи својата 80-ка на што по единствен начин, таа одлучи да скокне од авион со падобран.