Категории

Бајковитата природа на Украинските Карпати

Olha Balandiukh поминала 9 дена на Украинските Карпати. Таа вика дека секој од тие 9 дена бил започнат со различно изгрејсонце, и проследен со различно зајдисонце.

Секој ден носел различни авантури. Открила прекрасни утрински магли, ја открила симфонијата на природата, разговорите на птиците, се заљубила во звукот на огнот и во водопадите од ѕвезди.

Нејзините планински патешествија ја инспирирале да напише песна, направила и  видео  за нејзиниот престој, но и многубројни преубави фотографии, кои можете да ги погледнете тука:

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

Ukrainian Autumn Carpathians - The Great Inspiration You Must Discover!

 

Прегледи:
238
Категории:
Галерија
Објавено на:
28.10.2020