Барак Обама ја пее мега популарната „Shape of You“ на Ед Шеран (ВИДЕО)

Она кога Барак Обама ја пее мега популарната песна „Shape of You“ на Ед Шеран е секако монтажа, но мора да ја слушнете! 
Коментари

[fbcomments]