Категории

Барате деловен простор за развој на вашиот бизнис? DDS Building го имаат решението!

Во тек е изградбата на новиот објект во населбата Маџари, кој ќе претставува нов почеток за многу семејства кои ќе се одлучат токму на оваа локација да ја започнат својата среќна приказна. При изградбата DDS Building користат исклучиво најквалитетни материјали, сѐ со цел да се обезбеди удобност и комфор во домувањето.

Покрај големиот избор на станови со различни квадратури, во склоп на објектот се вклучени и деловни простории кои се проектирани да ги задоволат сите ваши барања и воедно се идеални за развојот на вашиот бизнис во новата урбана средина понастрана од најголемиот градски метеж.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DDS Building (@dobredojdedoma) on


Концептот на новиот објект кој го гради градежната компанија DDS Building се заснова врз принципот на комбинирање на станбените простории со деловните објекти, нудејќи поголем избор во зависност од она што ви е потребно. Отсега не треба да се грижите при модифицирањето на становите во канцеларија или пак некои објекти кои треба потполно да ги промените, бидејќи деловните простории во новиот објект на DDS Building се проектирани нудејќи ги сите услови кои се потребни за еден канцелариски простор, а на вас останува само да се погрижите за ентериерот.

Цената на деловните простории изнесува 1200 евра + 18% ДДВ.