Категории

Берлински пар во своите 70-ти години кое си гази во модниот свет!

Берлинските модни фраери Britt Kanja и Günther Krabbenhöft имаат остарено како добро вино.

Иако се во своите 70-ти години, двајцата живеат активни животи, и не само што одат на секакви социјални и културни настани, туку и танцуваат одлично. Понатаму, каде и да одат, тие се истакнуваат во групата поради што изгледаат неверојатно добро. Имаат одличен вкус во мода и се прави мастери во тоа да ги искомбинираат своите облеки во безвременски стил кој никогаш не излегува од мода.

Погледнете ги овие прекрасни возрасни лица!

Elderly-Couple-Fashion-Britt-Kanja

Elderly-Couple-Fashion-Britt-Kanja

Elderly-Couple-Fashion-Britt-Kanja

Elderly-Couple-Fashion-Britt-Kanja

Elderly-Couple-Fashion-Britt-Kanja

Elderly-Couple-Fashion-Britt-Kanja

Elderly-Couple-Fashion-Britt-Kanja

Elderly-Couple-Fashion-Britt-Kanja

Elderly-Couple-Fashion-Britt-Kanja

Прегледи:
29
Категории:
Убавина и мода