Видео: За бесплатна пијачка, имала орален секс со 20 мажи!

Шпанија и Велика Британија се потресени од скандал поради една снимка на млада Британка која имала секс со повеќе од 20 мажи само за да добие бесплатен пијалак.

Снимката трае околу 2,5 минути, а на неа се гледа русокоса девојка како сексуално задоволува мажи додека тие стојат на подиумот за танц.

Девојката како наградаа за ова добивала шише шпанско вино, кое чини околу три евра.

Видеото досега е споделено илјадници пати на Фејсбук и Твитер, како пример за “мамадирање” (од шпанскиот сленг “мамада”, кој значи орален секс).

Локалниот градоначалник нареди итна истрага по повод скандалозната пракса по баровите во Мајорка и истите ги предупреди дека им се заканува затворање.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=MMxQsN73CPw[/tube]
Коментари

коментари