Категории

Бесценета реакција на германски овчар кога бебе почнува да плаче (ВИДЕО)

Играта на кучињата беше прекината од плачот на бебето, а едното куче имаше бесценета реакција која и нас не остави со подзината уста. 

Видно загрижен и изненаден, овој германски овчар ја прекина играта и отиде да го провери бебето, но како тоа изгледаше мора да погледнете.